Spring link over

Textil vejledning

Hos Liebe Nordic er det vores målsætning, at vores kollektioner ikke alene karakteriseres for dets gode design og opmærksomhed på detaljer, men ligeledes for de materialer, vi vælger til vores styles.
Vi har en stærk ambition om at hjælpe vores kunder til at gøre fornuftige valg, når det kommer til mode og materialer. Vi arbejder derfor konstant på, at vores leverandører skal hjælpe os med at udvælge materialer, som har en langtidsholdbarhed.
Vores nuværende materialevalg inkluderer fine stoffer som fx Tencel, bomuld, silke og viskose. Disse materialer er omhyggeligt udvalgt og anses for at kunne have en lang levetid. Samtidig er materialerne særligt bløde og lækre, og vi finder dem nemme at håndtere.
Hos Liebe Nordic har vi en stor tro på vigtigheden af ​​altid at træffe gode og fornuftige valg, når det kommer til valg af stofmaterialer. Det gælder ligeledes om, at være god mod sit tøj, hele tiden tænke på miljøet, gøre fornuftige overvejelser og træffe sunde beslutninger.
Ved at håndtere vores tøj på den korrekte måde, vil man opleve, at materialerne holder meget længere. På denne måde har vi således en mindre indvirkning på miljøet. 
Vores team opfordrer alle vores kunder til nøje at følge vaskeinstruktionerne på tøjets plejemærker og samtidig ønsker vi at udfordre jer til at undgå at vaske tøjet, hvis ikke det er nødvendigt.
Dit tøj vil takke dig, og det samme vil planeten gøre!