Spring link over

Din kurv

Din kurv er i øjeblikket tom.
Klik her for at forsætte med at shoppe.

Inspiration

Da vi har vores fundament i Danmark, er vi naturligvis inspireret af den danske smukke natur, der her omgiver os og af dennes forskellige elementer.

Vores ideer har baggrund i en perfekt kombination af skandinavisk designæstetik og en bred vifte af farver og former, som vi finder i vores daglige rutiner.

Fra landskaber til kunst og fra musik til arkitektur - i disse finder vi hver dag forskellige referencer, som vi anvender i vores designs og får det transmitteret på en måde at slutresultatet er de fineste og smukkeste styles.

Elegance, sofistikeret og eksklusivitet er blot nogle af de få ord, der beskriver vores verden. Hos Liebe Nordic tilstræber vi at være tro mod vores oprindelse og dermed få mest mulige ud af alt, det naturen har at tilbyde.

Mens vi konstant følger de nyeste trends i modebranchen, sørger vi ligeledes for, at vi holder vores ambition om at skabe tidløst tøj, der har en lang levetid i vores kunders garderobe.

At være stærkt påvirket af det minimalistiske design, er Liebe Nordics kollektioner præget af en fejlfri blanding af enkle former og unikke detaljer.

Sidst men ikke mindst har vi til formål at give vores kunder mulighed for at købe tøj, der passer til deres hverdagssituationer. Fra stilarter, der kan bæres på arbejdspladsen, til stilarter til specielle lejligheder og fra mere afslappede begivenheder, til et trendy humør – vi dækker det hele!