Spring link over

Bæredygtighed - "Materialer og valg med omhu"

”LESS IS MORE”     

Liebe Nordic vil gerne tage ansvar. Vi er beviste om miljøsituationen i verden, og vil derfor hjælpe vores kunder med at gøre gode, sunde og stærke valg.

Den generelle tankegang hos Liebe Nordic er at lave styles i langtidsholdbare materialer med den ambition, at tilbyde kunderne styles med en længere levetid end gennemsnittet.

Igennem vores produktionsproces, arbejder vi kun med leverandører som tager sig ordentligt af sit personale, og som arbejder med produktionsmetoder som ikke skader miljøet. Vi arbejder med leverandører i Europa og nærområder for at begrænse unødig transport.

Vi tilstræber, at skabe unikke og klassiske styles med særlig Liebe Nordic karakter, således at kvinderne nemt kan kombinere styles fra andre sæsoner.

Vi går meget op i, at sørge for, at vores kunder får de bedste plejeinstruktioner, når de køber Liebe Nordic styles, således at tekstilerne kan opretholde sin kvalitet og holdbarhed.

Vi lægger en stor indsat i, at vores kunder får valgt den rigtige størrelse og den rigtige model. På denne måde mindsker vi returneringsproblematikken.

Det er vores opfattelse, at vores unikke udtryksfulde styles, kan bæres år efter år.

Vores styles tilbydes alene i begrænsede antal.