Spring link over

Din kurv

Din kurv er i øjeblikket tom.
Klik her for at forsætte med at shoppe.

Vind, sol og skyer!!

Vind, sol og skyer!!

På vores andet fotoshoot havde vi et ønske om, at få sommerstemningen ind på billederne, og samtidig inspirere vores kunder med de smukke Liebe Nordic sommerstyles, som snart er tilgængelige på hjemmesiden.

Endnu engang ville vi gøre brug af et af de smukke og unikke steder, som vores by kan tilbyde. Vi tog derfor til Aarhus Ø med den forventning om, at skulle lave det smukkeste fotoshoot med havet, skoven og havnen i baggrunden.

Efter et par billeder indså vi, at selvom solen skinnede så fantastisk smukt, så var lyset og solen et mareridt for vores fotograf. Skygger her, for meget sol der, og samtidig en vanvittig stærk vind den formiddag, måtte teamet beslutte at destinationen måtte ændres. Vi pakkede derfor vores udstyr sammen og drog mod en ny lokation.

Den helt fantastisk smukke Botaniske Have var vores næste spot. Straks vi ankom, indså vi med det samme, at de store træer skulle blive vores allierede, og dermed hjælpe os til at fange det helt rigtige lys. Prikken over i´et var, at opleve at den fantastiske atmosfære i parken kunne give os den rigtige motivation til at lave de bedste billeder.

For at runde vores fotoshoot af og for at sikre os, at vi havde så meget materiale som muligt, så vi kunne præsente vores skønne sommerstyles for jer, besluttede vi at tage til Marselisborg havn. Her fik vi lidt flere billeder i hus og fik fuldendt vores vision for dette andet fotoshoot.

Endnu engang skal der lyde en stor tak til vores dygtige fotograf Lars Villadsen, og til vores smukke modeller Katrine og Michell for at rette ind efter alle vores anmodninger.

Og en særlig tak skal lyde til den helt vildt skønne og søde pige, som var så sød at låne os sin cykel i Mindeparken. Vi fik lavet de sødeste billeder.

Tusind tak fordi du følger med – det gør en stor forskel. TAK!!

De kærligste hilsner fra

Liebe Nordic team

Fortsæt med at læse

1st drop

1st drop

Valg af leverandør – intet kompromis

Valg af leverandør – intet kompromis