Spring link over

Din kurv

Din kurv er i øjeblikket tom.
Klik her for at forsætte med at shoppe.

Valg af leverandør – intet kompromis

Valg af leverandør – intet kompromis

Hos Liebe Nordic ønsker vi at fastholde en god kvalitet og ligge godt på markedet. En vigtig forudsætning for dette er, at vi giver vores kunder den bedste og mest fuldstændige oplevelse af deres produkt.

For os er det derfor af stor betydning, at vores leverandører er de bedste. De er nøje udvalgt og godkendt forud et samarbejde med os. Vi er detaljeorienteret og vil ikke gå på kompromis – overhovedet.

Det betyder, at vi stiller krav om, at vores leverandører skal være beliggende i Europa eller nærområde. Lige nu er vores leverandører beliggende i Portugal, Italien og Tyrkiet. Vi sikrer os, at leverandørerne behandler sine ansatte ordentligt, er miljøbeviste og generelt har samvittighed. Vi har konstant fokus på at begrænse transport.

Et samarbejde med en leverandør og en fabrik i udlandet indebærer tålmodighed og masser af tilpasning hele tiden. Forskellige kulturer har forskellige opfattelser problemstillinger. Derfor arbejder vi hele tiden på at forstå hinanden og give plads til de kulturelle forskelle.

Udover vores krav om beliggenhed stiller vi store krav til leverandørens valg af materialer, forarbejdning og syarbejde.

Vi er stolte af vores dygtige og kompetente leverandører, hvorfor vi med sikkerhed altid kan give vores kunder de bedste og mest kvalitetssikre produkter.

Fortsæt med at læse

”Om os” - den korte udgave

”Om os” - den korte udgave

Vind, sol og skyer!!

Vind, sol og skyer!!

1st drop

1st drop